fbpx

# IT Experted Network #

Yetkin insanlar değerli bilgilerle bir araya gelip ortak hedeflerle hareket ettiğinde ortaya çıkan güç dünyayı değiştirebilir. IT Experted Akademinin Network’ü, küresel sorunları çözecek ileri teknolojiler geliştirmek için kişileri, kurumları ve verileri bir araya getiren aktif bir topluluktur.

IT Experted Network,

– Öğrenciler ve Mezunlar

– Mentorlar ve Eğitmenler

– Kurum ve Kuruluşlar

IT Experted Yazılım Akademisi mezunları, küresel trendleri takip eden, stratejik düşünebilen, birbirleriyle iletişim halinde olacakları, yüksek düzeyde yazılım bilgi ve becerisine sahip insanların bir topluluk olarak mentor, eğitmen ve kurumların rehberliğinde birbirlerine ömür boyu destek sağlarlar. , birlikte geliştirecekleri ileri teknoloji projeleri ile küresel sorunlara çözümler üretmektedir. IT Experted Network, bilgi, hizmet ve yetkinlik alışverişinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışı iş fırsatları konusunda da ömür boyu birbirini destekler. Bu sayede geleceğin güçlü ve yetkin projelerine adınızı yazmak için birlikte çalışır.

# Öğrenciler ve Mezunlar #

Tarih boyunca en temel ve en güçlü bağlar okullarda kurulmuştur. Bu yüzden iyi okulların mezunları okuldan sonra da aynı anlayışla güçlerini birleştirmeye devam ediyor. Bu nedenle aynı anlayıştan gelenlerin birliğini simgeleyen ekol kelimesi dilimize Fransızca okul anlamına gelen école kelimesinden girmiştir. IT Experted Yazılım Akademisi’de benzersiz bir okul olduğu için siz ve diğer tüm arkadaşlarınız farklı ve gelişen bilgi ve bakış açılarıyla donatılacaksınız. Uzman okulda yetişen yeni nesil yazılımcılar olarak aramızda bir ömür boyu kuracağımız iletişim çok güçlü olacaktır. Güncel ve geleceğin trendlerini takip eden, trendleri belirleyen, aynı dili konuşan ve her an iletişim halinde olan, birlikte çalışırken arkanıza yaslanan mezun ve öğrencilerden oluşan bir ekiple sürekli fikir ve bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz arkadaşlarınız olacak.

# Mentorlar ve Eğitmenler #

Pek çok insan akıl hocası ve okul öğretmeninin koordinasyon içinde kendilerine yardımcı olabileceği bir eğitim ister. Ancak çoğu zaman eğitimlerinin hiçbir aşamasında bu şansa sahip olamazlar. Böyle bir fırsatın en etkili olacağı dönem, kendinizi bilgi ve beceri açısından en üst düzeye çıkaracağınız, diğer bir deyişle eğitmenleriniz ve mentorlarınızın da içinde bulunduğu bir iletişim ağının size sağlayacağı fırsatlardır. Bir başka deyişle, IT Experted Akademiye katılmanız, ileriye atacağınız adımlara yer bulmak açısından paha biçilmez. Bu nedenle yılların tecrübesiyle, birçok farklı filtreden geçerek zorlu yolların sonunda kazanılabilecek deneyimlere ilk elden erişim avantajı sağlayacaksınız. IT Experted Akademisi eğitmenleri ve mentorları kariyeriniz boyunca omzunuzda koruyucu meleğiniz olacaktır.

# kurumlar #

IT Experted Network’ün en güçlü yanlarından biri de networkünün içerisinde yer alan kurumlardır. Kurumlar; IT Experted Network üyelerine kültürlerini, teknolojilerini ve insan kaynaklarını açar; Eğitimlerden seminerlere, etkinliklerden saha çalışmalarına kadar her türlü imkanı sağlar. Güçlü ve köklü yapıları, finansal ve kültürel güçleri sayesinde bu kurumlarla direk temasta olup yeni bakış açıları kazanma şansına sahip olacaksınız.

# Şimdi Formu Doldurarak üye olabilirsin #